Weekend Kursus i Yoga og Meditation

Weekend YogM
Slip hverdagens stress og jag med en weekend i fordybelsens tegn  - en investering i dig selv. 

Weekendkursus 24. - 26. januar


for begyndere og fortsættere

Fredag kl. 18-21
Lørdag kl. 9.30-12.30 samt 15.00-17.15
Søndag kl. 9.30-13.15

Kom og mærk virkningen af en hel weekend viet til yoga og meditation. 

I løbet af kurset bliver du nænsomt ført igennem et velkomponeret og afvekslende forløb af fysiske yogaøvelser, åndedrætsøvelser, dybdeafspænding, koncentration og meditation. Øvelser der elegant understøtter og supplerer hinanden og tilsammen udgør et harmonisk hele, der vil øge din oplevelse af velvære og overskud. 

Kurset indeholder:
 
Fysiske øvelser: Vi begynder med enkle, lette øvelser, der blidt løsner op for spændinger i muskler og led. Senere går vi videre med mere dynamiske og dybdevirkende øvelser og stillinger.
    Når du i et roligt tempo og med fuld opmærksomhed udfører den fysiske yoga udvikler du større indføling og følsomhed og opdager nærmest kroppen på ny.
   At få løsnet op i kroppen og slippe spændinger giver en fantastisk følelse af lethed og velvære.

Åndedrætsøvelser: Allerede under de fysiske øvelser vil du mærker, hvordan kroppen og åndedrættet arbejder sammen i et harmonisk flow.
     Med yogaens mere specifikke åndedrætsøvelser opdager du hvordan du ved hjælp af åndedrættet enkelt kan slippe stress og uro.
     Med tiden vil du kunne opøve evnen til nænsomt og præcist at påvirke din egen fysiske og psykiske energi og dermed beherske din egen tilstand.

Afspænding og Yoga Nidra:  Afspænding er helt centralt i yoga og et vigtigt element i hele forløbet. Med yogaens særlige afspændingsteknikker fordybes niveauet af afspænding betydeligt.
     Du lærer bl.a. øvelsen shavasana, en enkel afspændingsteknik, du let selv kan bruge i din hverdag, når som helst du har brug for det.
     Med den meditative dybdeafspænding Yoga Nidra vil du opleve en langt mere omfattende afspænding end du er vant til. Ved hjælp af lærerens instruktioner kontakter og afspænder du vågent og opmærksomt alle dele af kroppen og sindet og bliver på den måde ført ind i en tilstand af dyb hvile, hvor du er bedre i kontakt med dig selv. 

Meditation: I kurset indgår de første trin af meditationen “Indre Stilhed”, en helt grundlæggende teknik inden for al meditation. Du lærer at tillade og rumme påvirkninger som lyde, tanker og følelser, og opøver evnen til at hvile i dig selv med en klar og vågen opmærksomhedLæreren på kurset, Carsten Caroc er født og opvokset på Københavns vestegn.

Lige siden han i 1998 deltog på 3-måneders retreatet i Håå, har yoga og meditation været de vigtigste ledestjerner i hans liv. 

Carstens tilgang til yoga er åben og udogmatisk. Han er drevet af en grundlæggende nysgerrighed og dyb interesse for hvordan yoga og meditation kan berige både hans eget og andres liv og anser det at undervise i yoga som en kunstart. Med sine mere end 20 års undervisningserfaring skaber han en varm og rummelig atmosfære, hvor han præcist og nænsomt leder deltagerne ind i yogaens mulighedsrum for fordybelse og selverkendelse. 


Link til priser og rabatter: https://kobenhavn.yoga.dk/priser-og-rabatter/

Undervisningssted

Skandinavisk Yoga
Købmagergade 65
1150 København K
Lokale 3

Praktisk information

Hold nr:
23693
Første møde:
24.11.23 kl. 18:00
Sidste møde:
26.11.23 kl. 09:30
Mødegange:
3

Pris

Fuld Pris
DKK 725,00
Studerende
DKK 625,00
Pensionist
DKK 625,00
Nedsat pris Udenbys
DKK 0,00
Ledige
DKK 625,00
 • Fredag 24.11.23 kl. 18:00 - 21:00

  Sted: Skandinavisk Yoga
  Købmagergade 65

  Lokale: Lokale 3

 • Lørdag 25.11.23 kl. 09:30 - 17:15

  Sted: Skandinavisk Yoga
  Købmagergade 65

  Lokale: Lokale 3

 • Søndag 26.11.23 kl. 09:30 - 13:15

  Sted: Skandinavisk Yoga
  Købmagergade 65

  Lokale: Lokale 3

Carsten Caroc

Carsten Caroc

Yogalærer