Yoga for Børn og forældre

Børn på 6 - 12 år kan tage mor eller far (eller en anden voksen) med på kurset yoga for børn og forældre. Brug en lørdag eller to, hvor I legende går på opdagelse i yogaen og den berigende virkning.

  • Holdnr
  • Kursus
  • Startdato
  • Underviser
  • Sted

Holdnr

Kursus

Startdato

Underviser

Sted

24518

Yoga for Børn og Forældre

Lør
14.09.24 kl. 11.00

Christin Helles Callesen

Skandinavisk Yoga og Meditationsskole

Yoga for Børn og Forældre

Holdnr: 24518

Start: Lør 14.09.24 kl. 11.00

Underviser: Christin Helles Callesen

Sted: Skandinavisk Yoga og Meditationsskole

Det sker på kurset

Børn og deres voksne lærer sjove og fordybende yogaøvelser. Nogle af øvelserne laver man hver for sig selv, andre laver man sammen.

Vi starter med små yogaøvelser, hvor du løsner op i kroppen. Man skal ikke præstere eller kunne være i en yogastilling på en bestemt måde, men du vil opdage, at kroppen hurtigt følger med, når øvelserne udføres regelmæssigt. De lette yogaøvelser er gode til at styrke motorikken. Du kan mærke velvære allerede fra første gang.

Med åndedrætsøvelser opdages og udforskes åndedrættet, og koncentrationsevnen styrkes. Undervisningen afsluttes med dybdeafspænding Yoga Nidra. Det er en afspænding, hvor du ligger stille på ryggen og lytter til yogalærerens instruktioner. Det lærer dig vågent at kontakte kroppens forskellige dele og sanser – det giver krop og sind god hvile.

På kurset yoga for børn og forældre er der fokus på at have det sjovt, mens man leger sig ind i yogaen og mærker kroppen blive brugt samtidig med, at sindet får mere ro. Øvelserne styrker motorikken og kan øge koncentrationen.

Christin Callesen er underviser på kurset. Christin har mange års erfaring med at undervise yoga for børn og deres forældre samt på yogakurser for unge. Hun underviser også på yogahold for voksne og for seniorer.

Vi har yogamåtter og tæpper. I skal blot medbringe tøj, som er rart at bevæge sig i.

Børneyoga 1